Шестата раса!

    Преди 40 години много идеи бяха забранени, а онези, които все пак намираха пътека до умовете на „работническата класа“ бяха усмивани и подигравани. Една от тях беше „мълвата“, че скоро в света ще заживеят нови хора, от 6а раса. Малко бяха тия, дето знаеха по темата повече от предното изречение. Та, дори и най-надъханите „духовни дисиденти“, а те бяха единици. Мисля, че всеки новатор, всеки прогресивно мислещ, всеки разумен „търсач“ на истина, смисъл или на по-добър живот е потенциален член на нова раса. И, да – мисля, че срещнах поне дузина представители на новата раса. Един, двама бяха известни /К.Томов, В.Толев, А.М.Крюгер, .../, а другите бяха никому неизвестна медицинска сестра или пастор, или треньор по джудо, или ... . Благодаря за тази чест и за съжаление повечето вече не са тук.

    Последно време доста се наслушах и начетох. Сега информация за всичко – бол. Та и за 6ата раса четох: за параспособности, за нов метаболизъм, за въздействията на електромагнитния резонанс на Шуман, за свръхнови и Космични вибрации, които идват да ни променят, за витална енергия на новите хора /и дълголетието/. Прекрасна приказка! Тя обезсмисля всички Аватари. За какво се жертва Исус, щом една Галактична вибрация ще ме прехвърли в по-горно измерение. За какво мъдрува Хермес, щом гама лъчи от свръхнова ще променят съзнанието ми. Абе, най-добре трансформации, възкресения, спасение,... да се случат без да ставам от дивана. А всички ония, които от 60те-70те-80те години лежаха по затворите, защото бяха свободни и прогресивни – тях какво ли ги е облъчвало?

    Винаги е имало нова раса, особено, когато старата зацикля. И аз наистина познавам хора от нея. Това са онези постоянни и последователни търсачи на истината за този свят, които изпреварват другите, защото имат свободна воля@ и критична мисъл. Да, очите им светят, когато знаят, че ти казват някаква сакрална истина и понякога „демоните“ в другите се смущават от това и стават агресивни. Техните глави стърчат и за това ги режат първи, но не оставят манипулации и суета да я напълнят**.  Дали бих познал сега човек от новата раса? О, да! Трябват ми секунди! Но не, защото левитира или владее телекинеза, телепатия, ясновидство /това не е задължително, а понякога и инертно/.  Ще позная човека от 6а раса по това, че е опазил ума си чист и дори да не сме на едно мнение, пак ще продължим пътя си прегърнати. Той няма да каже лошо за никого и за нищо, не е и песимист, защото знае, че така прави услуга само на дявола. Напротив – ще говори позитивно и независимо колко го е ошмулил живота пак ще е усмихнат, и така прави услуга на Бога. Може някой да лекува мигновенно с биоенергията си страшни болести, но ако видя суета, материално състезание, хаос,... ще го подмина. Защото хората от 6ата раса се грижат за „кесаревото“ с тихо безразличие и в тях алчност и его $ са стопени.

    Тази нова раса е актуална, защото тя избуява точно сега, когато е трудно и тъмно, когато и изкушенията се умножават всеки ден. И всъщност това са будниите, свободни души, устояващи на и наблюдаващи Содом. И пътят им е труден, защото са в противовес на системата, която ги е родила. Ще бъдат смятани за аутсайдери, за опасни, защото статуквото не обича различните. И те не губят контрол, когато някоя медия ги „завърти“, ... не допускат стрес, защото вътрешната хармония е по-силна от външния натиск, ... не изпитват страх, защото знаят чии деца са и за какво са тук ,... и живеят по дух, макар всичко около тях да ги вика и ласкае /като сирените и Одисей/.

     Какво още би ми подсказало, че човека срещу мен е от т.нар. нова раса? Ами, не слага рамки на мозъка си и не го дава под наем, ... винаги и за всичко благодари от сърце, ... дори вече стар, той има очи за романтиката на живота, ... независимо какъв му е хала, той има сили за усмивка, за позитивизъм, за оптимизъм, ... душата му е омиротворена и те обича, независимо колко пъти ще го „настъпиш“.  Той не дели хората  по пол, по раса, по вяра... А, и между другото не е религиозен, понеже е надживял всички догми, но пък е взел най-ценното от думите на Аватарите. В онези 30 секунди, в които ще разпознаете и вие „новия човек“ ще се сетите за още много, много неща: за човещината, за съпричастността, за градивния елемент *****, за жаждата за знание, за вярата, за сакралното мислене***, за новите и различни нива на съзнание n, за истинската духовност**** и т.н., и т.н..

     Просто трябва да разберем, че нито плеядеянци, Галактични федерации или планетарен съвпад не им е работа да издигат душите ни. Единственият начин и път за това са вътре в нас! Всеки може да стане част от 6ата раса и без непременно да има параспособности или светещ ореол. Имаш сърце – изпълни го с любов, имаш разум – изпълни го с истина*, имаш тяло – изчисти го за да ти служи дълго,  душа си – напълни се с вяра. Това е достатъчно за да откриеш в себе си светлина от идващата Нова раса.


*Не нужно да знаеш, че съзнанието е сечение между душата и материята, резултат от техния „сблъсък“. Нито, че всички в това уравнение са продукти на духа, но на различно вибрационно ниво. Достатъчно е да знаеш, че си част от Великото уравнение на Бог! След това наука, психология, философия, религия,... всичко ще се слее за да ти даде възможност за най-адекватния отговор.

** "да си част от болно общество не е признак за здраве" /Кришнамурти, по памет/

*** Сакрално виждане, мислене? От времето на Мойсей са измислени 3 различни текста за едно и също нещо. На този принцип е написана  Тората. Първият текст е за простолюдието, втория за свещениците/йероглифика/, третия за Избраните /сакралния/. Например: „Аз и Отца, Едно сме“ на обикновения читател няма да му говори повече от Ипостас или роднинска връзка. Йероглификата се вижда по иконите и там вече има гълъби, пресичащи се триъгълници и прочие. Човекът от новата раса, освен всичко това ще сведе изречението до всяка душа, ще намеси торсионното взаимодействие, квантовото преплитане и влияние,........

**** Духовността има степени: 1.интересувам се, 2.чета и се срещам със себеподобни, 3.вече имам усещания и „сили“ /интуиция, свръхсензорика,.../, 4.Знам достатъчно за да е духовността моя житейска парадигма, 5. Разбрах достатъчно, време е да се променям!

***** Поради неовладяните инстинкти, повечето мъже има агресия /родена от страха дали ще оцелеят/. И тази неовладяна подсъзнателна енергия ги прави разрушители. Повечето деца искат да счупят играчката, да стъпчат мравката, "ако имаше начин щях да вляза в парламента и" ... /всички сме го чували/.  Та, когато това неосъзнато деструктивно поведение бъде овладяно, като повечето „стихии“ в подсъзнанието – тогава и самото съзнание се успокоява като „тихо“ езеро.

@ Има професии, има религия, има държави, където свободната воля и критично мислене са забранени. Те биха разрушили съответната система. Бъдещето на „Давоските големци“ е бъдеще без нужда от свободна воля /те го казват в прав текст, има видеа/. А душата най-лесно и бързо атрофира, когато й внушиш, че няма избор и е поробена.   ....   Тези нюанси са част от борбата за нашите души.  Забелязали ли сте че във всяка държава има някакъв "филм", някакъв преднамерен лайтмотив, който влече душите на някъде. Дали цял живот ще те държат в усещането за война /Русия/, в безпаметна кулинария /Италия/, в материално състезание /Америка/, в любовчийски интриги /Франция/, в роботизация и инфантилност /Япония/,.... Навсякъде има утвърден сюжет, специфичен лабиринт, в който се раждат младите души.  Никъде не е лесно!  Там пък където има удобства и стандарт, илюзията е най-силна и обратно!

$ Егото ни пълни с много фалшиви, временни „дрехи“. Тези дни в нета ме питаха „ще се срещнем ли с нашите роднини отвъд?“. Отговора ми беше – не. Онези, които смятаме тук за роднини, там са просто души без индвидуална идентификация. Тя е част от матричната илюзия. А онези, роднини, които ни се явяват в клинична смърт и ни връщат, са утешителна и понятна за нас декорация. /това разбира се не мога да го твърдя със сигурност/.

n  Има различни нива на съзнание и  това е тема за отделна страница! Тук мога само да напиша, че съзнанието на Новата раса е достатъчно високо за да възприеме като нормални общоприетите догми и понятия днес. От политика, медия, психология и религия до прераждане, Бог и душа - ще имат друга форма и разбиране, /когато 6ата раса стане преобладаваща.


Коментари

  1. ...благодаря , Тот !!! ...поклон пред Аватарите ...и с възхищение към Новите ...

    ОтговорИзтриване
  2. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог