Кой те управлява и защо?

 99% от хората са потънали в биологичните си задължения, в дребните си битовизми и в представите си за забавление. Тяхната картина за света и живота започват с раждане, работа, семейство  и завършват с пари, ядене и спомени. През този кратък биологичен период много малко от тях вдигат глава нагоре за да търсят повече логика, повече отговори, повече смисъл. Те не могат да асимилират Дълбоката държава, която дирижира целия им живот, още по-малко пък биха задълбали нататък: кой управлява света, защо, на къде и т.н.. Пък и много от хората са потънали в плетеница от илюзии, и сляпо вярват на всичко, което се измисля за да върви безпроблемно цивилизацията.  Единици са тези, които долавят, че нещо, че някой бави развитието на този вид, … че някой тормози физически*, психически**, социално*** тази популация,… .  Но дори и тези единици с богато въображение не могат да асимилират какви чувства и интереси би имало едно свръхинтелигентно, безсмъртно същество, което почти се е сляло с техниката, която е създало.   Нито пък могат да асимилират, че такива същества  съществуват и бездушно  използват млади цивилизации като нашата.  Тази хипотеза е възможна, точно толкова, колкото е реален заложеният в гените ни хищнически нагон.  Не човекът е виновен, че живее кратко, че убива и яде с лекота други живи същества, че е егоист, че с лекота достига ниво на безмилостна жестокост към себеподобни, … заложено е в гените, в нас от нашите създатели. „По наш образ и подобие да го създадем”, а после да се чудим защо Кайн убива Авел, … пък ние да го унищожим в потоп, тъй като небесните стражи „взели” човешките дъщери.  Това безумие прокламирано в началото на Библията, тази  безчувственост, самия материализъм не са изобретение на земята.  Те явно съществуват из Космоса и техните носители си ги „привнасят” генетично в своите био ферми.  А защо рептилите създават и наблюдават жестоки същества, които се самоизбиват хилядолетия наред по най-различни начини.  И как така Кришна съветва Арджуна да иде и да избие своите роднини, а след това му разказва велики истини за Вселената.    А и да слезем на „по-земно" ниво:    има цели ареали /държави/, в които духовността не може да съществува и където жестокостта и бездушието се раждат и отглеждат още в детска възраст / погледнете историята на Германия, на Турция, на Китай, на Афганистан, …  – не се поражда периодично геноцид към съседите в народ, в който има поне 15-20%  одухотворени същества/.    И „тъмните” райони се разширяват все повече.  Социалната ни система е система на власт на човек над човека, а в такава среда човешкото и духовната власт**** губят своите основи. 

  И така: Заложен „хищнически” ген^^, История от нестихваща безумна жестокост, Безчувствени господари, Генетични корекции, Енергиен вампиризъм,  … Тази картина не е нормална и колкото и много, и различни отпечатъци да има по повърхността на нашата планета, и колкото и много и отдавна да ни лъжат за всичко, … пак  ще се намерят двама, трима да попитат: „Каква е идеята зад тази лудост?”    Може да се предположи, че Вселената е пълна както с агресивни създания, така и със светли, безсмъртни същности, така и с „неща” съчетали в себе си биология и роботика, пък да се чудим, защо с лекота може да гледа отгоре клетниците  и да продължи да мисли математически и с „безчувствен интерес”.     Но докато гледаме тази компилация от живот, от намеса, от генетични импланти, … няма да получим точен отговор – „на къде отива човека?”.   Нашето участие в Акаша, както и във „веригата на енергията”  са факти, но и те не ни отговарят „какъв е смисъла от нас?”

Моят Отговор:      За да разберем кашата, в която сме създадени и пътя, който всяка душа трябва да намери в тази мъгла,   трябва да се издигнем над  многовековната /смесена с „богове”/ история и да  открием по-обща картина!      

       Свят, който наричаме „духовен” се мултиплицира и разгръща от долу нагоре /от микро към макро, "защото небесното царство е вътре във вас"/, превръщайки хаоса на следващите измерения в ред.   От това разрастване на Световния Разум се е е родил и този, материалния свят, а онова, което се ражда от срещата на духовната енергия с материята наричаме съзнание %.  Всеки от нас трансформира енергията в информация и я натрупва т.е. всеки от нас има съзнание и то е част от разгръщането на Духовната енергия, то е част от реда роден в хаоса.   И този хипотетичен свят, в който интелигентни роботи могат да създават или унищожават биологични цивилизации, рептили могат да ги използват, плеадеанци искат да подпомагат и развиват,… е всъщност реален свят, създаден заради душите на всички, заради съзнанието им  и  заради разрастването на един многоизмерен свят, който наричаме Бог.  Духовната енергия в нас поддържа живота, носи душата, стои в основата на съзнанието.  И повече духовна енергия ражда повече съзнание, и повече съзнание „вика” повече дух!   Този пъстър цирк – нашия свят проверява душата ни /1/, облагородява съзнателната ни енергия /2/, конструира съзнанието /3/, израстваме към спасение /4/.   Ние можем да се въргаляме в дребните си биологични нужди, да се вдигаме на пръсти за да видим нещо призрачно зад оградата на ограничения си ум, но това не отменя факта, че Вселената е пълна с живот и ние сме пресечна точка на много "човешки" и нечовешки интереси, … че може да сме създадени от не дотам хуманни Демиурзи, … че същества и същности могат да използват хората, както ние ползваме овцете@ и т.н., и т.н.. А веригата на "използвачите" е дълга и шарена.   

       „Дребното” съзнание, когато не разбира нещо – не го вижда, не му влиза във вибрационното ниво и го приема за несъществуващо.  И колкото е по-недоразвито едно съзнание, толкова повече се оплита в илюзии и  в материя, и толкова по-нестабилна става неговата конструкция. 

    „Поискай и ще ти се даде”.  В основата на живота и съзнанието ни е духовна, 7измерна енергия и нейното количество в нас, определя еволюционното ни ниво.  И докато гените и задкулисните управници плетат ребуса на съдбата на хората, Будните измежду тях търсят и намират смисъла Отвъд, … и искат и получават повече дух, … и изграждат чиста съзнателна енергия /2/ отстоявайки градивните закони /”Ако любов нямате нищо не сте”/, … и така градят стабилна информационна конструкция/1//"който вярва в Мен, дори да умре ще живее"/, … и така получават духовна сила и власт/3//"ако имахте вяра колкото синапово зърно, бихте казали на тази планина хвърли се в морето и тя ще го направи"/, които са целта и пътя на растящия разумен ред /"... да дойде твоето царство, както на небето, така и на земята"/, … и изграждайки стабилна полева самоуправляваща се конструкция/4/, всъщност изграждат малка духовна холограма – парче от истинската реалност!

    Можеш да не му мислиш много – да живееш от заплата до заплата, от кеф до кеф, от ден за ден §.  Всеки има право на избора как ще прекара живота си тук.  Но ако някой ден съзнанието ти изплува над биологичното ежедневие и над всички илюзии, които са обградили умовете на хората, … тогава би видял, че Реалността е поле, на което само твоята душа /съзнание/ има значение и тя или е силна и върви достолепно към смисъла на тази Игра, или уморена се връща към спокойното безсмислие на биологичния живот.                                Булото на Изида се вдига все повече, но само  духовно зрящите ще видят нататък и само духовно силните ще извървят пътя!   И  Будната душа  не се оставя да бъде управлявана от гени, от същества, от същности, защото да си буден вече е признак на сила, на съпротива, на знание, на свобода.


* Човешката история е нестихваща поредица от безумна, но изобретателна жестокост /то Чингиз, то Холокост, то Инквизиция, то Гулаг, то хиляди войни, пандемии, репресии върху една планета, която спокойно може да изхрани всички/.

** Страхове, психози, фобии, стрес, …. се създават целенасочени и ежедневно се поддържат чрез медии /новини, филми, …./

*** "Някой" съвсем преднамерено обръща ценностната система:   педерастията става героизъм, а любовта се определя за психическо разтройство, … масовите убийци ги наричат Велики, Великолепни, Гениални, /Александър, Сюлейман, Наполеон,…./, а хора, направили стотици открития, иновации, изобретения  живеят трудно, мизерно и отритнати.  Крият се новите технологии, които могат да направят човека свободен и живота му по-удобен, може би не само от откровена алчност, но и защото развитието на този биологичен вид – не е приоритет.  …..

^^ "...вие сте най-нечестивото и прелюбодейно поколение" Христос /по памет/

@ Нашата планета, нашата популация е средностатистическа извадка от общата вселенска картина. Няма как да сме уникални, а по-скоро процента на градивните и разрушителни индивиди е съвсем същия, какъвто е и горе, "на небето".

% Многовековният спор: кое е първично - съзнание или материя е само знак, че не сме научили техническите подробности на многопластовия свят, в който живеем.  И съзнанието, и материята са продукти /от различно ниво/ на една и съща енергия, която поради липса на по-адекватен и научен израз наричаме духовна.

§  Всяко село, всеки град, всяка държава си имат специфична енергия, която като шарен сапунен мехур "заобикаля" населеното място сумирайки енергията, настроенията, менталните вълни, ... на хората.  Този енергиен облак си има специфика, детерминанта, вибрационно ниво и всеки който влезе в него, който живее или просто преминава от там е проникнат от този  натиск, от тази индукция. И колкото по-слаба е менталната дейност, колкото по-ниско е съзнанието, по-елементарна е личността, която живее или преминава през енергийния облак на града, толкова по-бързо и по-дълбоко приема неговата енергия.  Колкото по-осъзнат си, толкова по-независим си от ментални, енергийни, психологични, ... влияния и манипулации, толкова по-самостоятелен и свободен можеш да бъдеш. 

P.S.:  Тази страница е първата от поредица такива, в които ще споделя трудносмилаеми истини, но без които Пъзел винаги ще бъде непълен!

Коментари

  1. **** Духовна власт. Благодаря, че ми напомни! А и тази тема е за отделна страница, като се замисля! В еванг. от Юда, Исус към апостолите: Чийто вътрешен човек е силен, нека излезе срещу ми! /по памет/. Когато излезем "голи" от тялото, когато напуснем тази реалност след смъртта, оставаме без силата на материята и в своята полева, енергийна същност. Повечето хора преминават от здрава, силна, колоритна личност в плахо, свито същество. Много хора, които познаваме като гръмогласни и нахакани, извън това тяло може да са кротки, слаби, стреснати духове.... и обратно. Количеството и силата на духа в нас са последица от знание, воля, вътрешен ред и конструкция, концентрация, съзнателност, .... . Много са причините да бъдем силни духом и подреждането, възпитаването на тези невидими фактори приживе усилва в нас т.нар. духовна власт. Ако имаше скала за силата на духа, ние щяхме да се борим за 1 и 2, а над нас материални и духовни създания ще се борят за десетки и стотици единици. Но за същността и значението на духовната власт ще напиша отделна страница този /май/ месец!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог