Въжето се затяга

      Докато Източна Европа се къпеше в лозунгите на развития социализъм, с грубовата и неефективна техника, чиста земеделска продукция, а глуповати, селски момчета ставаха удобни партийни секретари и  „подреждаха” живота на всеки различен интелигент в Белене  … някъде на Запад процъфтяваше една свободна и блажена епоха на  свободни хора с хубави коли, спретнати къщи, добър стандарт и достатъчно свободно време за да отидат на Уудсток, да пропътуват Америка многократно и на стоп /битниците на Джак Керуак/, да изживеят мечтата на емигранта, който може да стане и губернатор на Калифорния /Шварценегер/, да докара милиарди от някаква нова идея /Бил Гейтс/ и т.н., и т.н..      Но  този филм свърши!        И за двете полукълба.       Още преди 20-25 години бавно са започнали да стискат вратлето на потъналите в блаженство и забавление повърхностни и охранени западняци.     Идеята за маса от послушно население, което да има само една цел – да работи, онова, което са му определили още в младостта без да излиза от релсите по никакъв параграф,  … бавно и с всички законни разпоредби пълзи на Изток.   Навика – сам да си гледаш храната /зеленчук, плод, прасе, кокошка, лозе, …/, навика да си береш билки,  да си пълниш вода от селската чешма,  да имаш свободно време за лична самодейност, да се жениш само за човек от другия пол, да си възпитаваш детето по стари родови стандарти,  … ще бъдат изкоренени, ако трябва и със сила.    И ако на запад това вече е постигнато  /срещам англичани по селата, които с блеснали очи ми говорят, че не искат никога да се връщат обратно/,    то на изток в момента се кове заверата.  


Редовното унищожаване на отделни отрасли е 1. в полза на европейските производители,  2. местното население трябва да се отучи да си гледа само храна, а да се научи да я купува от големите магазини,  3. Избиването /в случая/ на прасетата е удобна версия за да се заметат взетите субсидии за милиони, като се премахнат /на книга/ хиляди несъществуващи прасета и покрай тях 100-200 000 косвени жертви. 4. Онзи, дето ще взема мерки за овладяване на "заразата" - ще забогатее!
https://www.youtube.com/watch?feature=share&v=1YD9ECPQ0Vg&fbclid=IwAR23k0Y6czy7pZ9Q22G326X4JfqiQ9qjg9vrs8tXj_DUIaPq7t_mgFhkPUE&app=desktop
 
       Методично и твърде бързо се подреждат приоритетите на новия световен ред:   няма нищо случайно в движението на големи групи хора,   в забраната да се сеят семена различни от „приготвените”, едногодишни и ГМО***,     във въвеждането на джендър култура и „толерантност”,    в монополизацията на всеки отрасъл,    в избирането на меко казано странни премиери и президенти*….     Удобни политици с неособено изявен интелект, дипломатичност и култура  срещу  определена цена превръщат своите страни в  опитно поле за  „правилните” релси, по които ще се движат хората – работници /роботизирани и ограничени до необходимата степен/.       Съвсем ясно е че някаква група е натрупала трилиони и сега  купува  държави на безценица** и диктува  удобна политика, която не предвижда свобода и развитие на личността.        Много може да се пише за това – фактите валят скорострелно всяка седмица.  Хората унесени в ежедневието дори не подозират, колко бързо и драстично се променят приоритетите  и  нито един не е в тяхна полза.       Добре приспана е масата – с филми, забавления, кулинарни пътешествия, ревливи сериали, … и всякакви други безмозъчни щуротии.    Системата на „хората с пари” се кове здраво, методично и неусетно.  Новия световен ред е в ход отдавна – само дето обикновения човек не го вижда!   

   * на фона на смешни, обратни, бездетни и женени за баба си западни първенци  - азиатските диктатори /Русия, Турция, Молдова, Казахстан,.../ изглеждат нормални и морални!
** задлъжнели, защото "бившите" комунисти и техните военни "гърбове" набързо ограбиха и изнесоха готов и суров капитал и оставиха след себе си руини.
*** От началото на 20 век започва бавно и методично унищожаване на Селото /селяните - войници или работници, препаратите - отрова, животните в окрупнени ферми, семената под генетичен контрол,.../. С "изтриване" на селото се премахва и последната възможност на малкия човек за лична свобода и независимост. Когато набуташ цялото население в града, то става работеща, потребяваща, контролирана биомаса.   А съвсем друга е темата какво се случва с човека, когато го отделиш от природата. ... но когато хората с власт са обладани от "демона на алчността"  - човек, живот, природа,... вече са неща загубили стойност.

Извод:   За богатите хора  тези промени са просто подробност, с която трябва да се съобразят. /много пък от младите германци се изнасят интензивно към Австрия, Дания,…, а след десетилетие ще започнат да бягат и от там/.       
     Но за останалите 95% от населението – тези нови директиви са като въже, което се затяга около врата.    Да уточним, че на някои им харесва да са вързани до пълната със зоб ясла /това са ония дето реват за комунизма, щото пълния стомах им е по-важен от свободната глава/.   А свободните, будните, нормалните хора съвсем скоро ще започнат да мислят как да поемат въздух от затягащата се матрица.   Много мои приятели се пипат за кобура – това бил единствения вариант.   Не, не е!  Този ход винаги е пагубен за обикновения човек и за обществото!  Давид убива Гулиат* само в приказката, а в реалния живот при 100 опита – 99 са в полза на големия!   Интелигентните хора ще бъдат провокирани да търсят и намерят глътка свобода и спокойствие на душа и тяло  по свои и оригинални начини.   Дали ще е бягство към природата /селска къща – градска работа/,  дали ще е лична борба с разточителство, консуматорство и суета,      дали ще е инвестиция в имот,      дали ще е редуциране на разходите /една къща, една кола, една жена,…/ ,  дали ще е решение да купува храна от бабите, а не от моловете,    дали ще е събиране и сеене на "стари" семена от истински домати и чушки, ….      Всеки сам ще реши – къде го „докосва” матрицата и как да неутрализира допирните си точки с нея!**      И докато водим тези иначе тъпи битки срещу алчни хора, които искат хомогенна робска маса  – живота си тече и отминава, а голямата битка  -   тази за нашата душа не само не е спирала,   ами е в пълния си разгар!

** не се знае дали след 10 години /живот и здраве/ няма да се "срещаме" по нета и да си разменяме продукти: един да предлага своя мед срещу моите билки или домати. Колкото и наивно да звучи - това може би ще бъде единствения ни шанс да се докосваме до истинската храна или лекарство от доброто, старо минало! За това би било добре всеки да се специализира в някаква област и когато дойде времето -  да си помагаме с информация или стоки.  /аз дълбая в посока билки и пчели, и отдавна раздавам природните илачите и отвари, които си събирам/.
* Властта като генезис е мафиотска структура укрепена зад илюзии, законотворчество, ограничения и зад органите за насилие и контрол.   Мафиотите, които успеят да вземат властта в една държава, започват да се обозначават като политици, а всички извън законите им - те определят като терористи, мафиоти или престъпници. И целият репресивен апарат стои пред тях и ги пази от "любовта" на народа и от "справедливостта" на закона /,който те създават в интерес на собствения си бизнес/.

Лирично отклонение:       Създаване на регионални /натурални/ интернет-задруги   ще станат актуални след време /5-10г/ като единствена опция за обмен и взаимопомощ извън Системата!  И вярвам, че България ще бъде една от малкото страни, в които ще остане зрънце от нормалния, природосъобразен живот и мислене!   .....     Защото след  изследване на Библия, Орфизъм, тракология и древна българска история мога да твърдя, че единствено на тази територия е живял и живее миролюбив, талантлив и добронамерен народ   -   с изконното право да се нарича духовна нация*!    Българите са единственият народ, който не е възпитаван в примитивен национализъм, шовинизъм и мегаломания, а в положително и мирно отношение към другите ... единственият, който е запазил след  много години /167 + 478 / робство - език, култура и религия, и ги е предал на Източна Европа и Русия без да парадира, без да вади дивиденти от това.    Той не преправя чужда история, не отмъщава за робските години,  не натрапва култура и конвенции,   не се меси на други етноси,   не ламти за злато и световна власт,  не дава пари за световни планови промени и задкулисни политики,...., защото е  духовна и интелигентна,  ... и ограбена нация!   Българите са жилави и ще намерят начин да скъсат въжето, което им е надянато от обезумелите за власт и пари.     
*ония, които се наричат богоизбрани имат много по-малко причини да го правят от българите.
                               https://www.youtube.com/watch?v=mQ0Fv0gyQ6c

Коментари

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог